• Zastosowanie Zastosowanie

    • Do nadziewania ciast, ciastek, wyrobów piekarskich poddanych procesowi wypieku (w temperaturach 180–220 °C).

    • Typowe wyroby, do których może być stosowany to: ciastka francuskie typu croissant, rogale drożdżowe, kruche ciastka zapiekane z nadzieniem.

  • Sposób użycia Sposób użycia

    • W temperaturze pokojowej krem do zapiekania posiada półstałą konsystencję i może być zastosowany do nadziewania lub przekładania ciast i ciastek w niezmienionej postaci, bezpośrednio z opakowania.
  • Przechowywanie i trwałość Przechowywanie i trwałość

    Temperatura 12–18 °C, wilgotność względna RH <75%.
    Okres trwałości w zalecanych warunkach, w zamkniętym opakowaniu: 6 miesięcy.

Masa czekoladopodobna Produkty

Kremy do zapiekania

 

produkty-krem-do-zapiekania