Sos Czerwone Owoce

Index CS-01-042
Ekstrakt min.% 65
Lepkość
Smak granat i winogrono
Barwa rubinowo-czerwona
Opakowanie butelka 1 kg

Zastosowanie:
Dzięki szczególnym właściwościom wynikającym z receptury sosy mogą być stosowane do produktów stosowanych w szerokim zakresie temperatur:od dań na ciepło takich jak naleśniki czy gofry po produkty chłodzone i mrożone typu lody czy inne desery.

Sos w butelce gotowy jest do bezpośredniego użycia.

W skali rzemieślniczej (w lodziarniach, kawiarniach czy manufakturach):

  • do dekoracji ciast, deserów lodowych, owocowych czy opartych na bitej śmietanie 
  • do dekoracji dań słodkich serwowanych na ciepło typu gofry, naleśniki, ryż, makaron

 

Egzotyczna nuta   sosu Czerwone Owoce i jego głęboka rubinowa barwa podkreślą smak estetykę każdego dania i deseru.