O nas
Historia
Marki
Terravita
Bellaria
Produkty
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Receptury
Aktualności
DOTACJE
Dotacje UE
Dotacje FUS
Kontakt
Punkty sprzedaży
Katalog
Szkolenia
PL
EN
Szukaj:
O nas
Historia
Marki
Terravita
Bellaria
Produkty
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Receptury
Aktualności
DOTACJE
Dotacje UE
Dotacje FUS
Kontakt
Punkty sprzedaży
Katalog
Szkolenia
PL
EN
O nas
Historia
Marki
Terravita
Bellaria
Produkty
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Receptury
Aktualności
DOTACJE
Dotacje UE
Dotacje FUS
Kontakt
Punkty sprzedaży
Katalog
Szkolenia
PL
EN
Szukaj:
Szukaj
Produkty
Wybierz z naszego szerokiego portfolio produkty dostosowane do Twoich potrzeb.
Sprawdź ofertę naszych marek Terravita i Bellaria.
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Wszystkie produkty
Czekolady nietemperowane
Wybierz z naszego szerokiego portfolio ofertę dostosowaną do Twoich potrzeb.
Sprawdź zakres oferty marki Terravita.
Filtruj
Filtruj według
Wyczyść wszystkie
Kategoria
Czekolady nietemperowane
Sektor
Cukiernie
Lodziarnie
Przemysł cukierniczy
Przemysł lodziarski
Marka
Terravita
Zastosowanie
Dekoracje
Do wykonywania ozdób z czekolady
Drażerowanie
Do oblewania suszonych owoców, orzechów i bakalii
Masa lodowa
Jako dodatek smakowy do rozpuszczania w masie lodowej
Masy kremowe
Dodatek do mas i kremów na bazie śmietany czy mascarpone, stosowanych do przekładania tortów, ciast i rolad
Musy i ganasze
Składnik musów i ganaszy do nadziewania i przekładania wyrobów cukierniczych
Oblewanie
Do oblewania po wypieku wyrobów cukierniczych i piekarskich
Praliny
Do formowania pralin, batoników i tabliczek z nadzieniami oraz figurek z czekolady
Straciatella
Dodatek do mas lodowych w lodach typu straciatella
Tabliczki
Do formowania tabliczek i batoników (pełnych i z dodatkami)
pokaż więcej (1)
pokaż mniej
Benefity
Bez dodatku cukru w składzie
Nie zawiera cukru dodanego
Bez glutenu w składzie
Nie zawiera glutenu dodanego
Przyjazne dla wegan
Nie zawiera dodanych składników odzwierzęcych
Opakowanie
Worek
Trwałość
12 mcy
16 mcy
18 mcy
6 mcy
Przechowywanie
12-18°C
Temperowanie
30-32°C
Upłynnienie
45-50°C
Masa kakaowa
min. 25%
min. 28%
min. 32%
min. 34,5%
min. 38%
min. 45%
min. 48%
min. 49%
min. 55%
min. 60%
pokaż więcej (2)
pokaż mniej
Zawartość tłuszczu
min. 25%
min. 27%
min. 28%
min. 29%
min. 30%
min. 32%
min. 34%
min. 35%
Płynność
Niska
Umiarkowana
Wysoka
Lepkość
Niska
Umiarkowana
Wysoka
Nie możesz dodać więcej produktów do porównania
Porównaj produkty