O nas
Historia
Marki
Terravita
Bellaria
Produkty
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Receptury
Aktualności
DOTACJE
Dotacje UE
Dotacje FUS
Kontakt
Punkty sprzedaży
Katalog
Szkolenia
PL
EN
Szukaj:
O nas
Historia
Marki
Terravita
Bellaria
Produkty
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Receptury
Aktualności
DOTACJE
Dotacje UE
Dotacje FUS
Kontakt
Punkty sprzedaży
Katalog
Szkolenia
PL
EN
O nas
Historia
Marki
Terravita
Bellaria
Produkty
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Receptury
Aktualności
DOTACJE
Dotacje UE
Dotacje FUS
Kontakt
Punkty sprzedaży
Katalog
Szkolenia
PL
EN
Szukaj:
Szukaj
Produkty
Wybierz z naszego szerokiego portfolio produkty dostosowane do Twoich potrzeb.
Sprawdź ofertę naszych marek Terravita i Bellaria.
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Filtruj
Filtruj według
Wyczyść wszystkie
Kategoria
Czekolady temperowane
Czekolady nietemperowane
Kremy cukiernicze
Kremy smarowne
Kremy termostabilne
Polewy cukiernicze
Polewy lodowe
Sosy
Sektor
Cukiernie
Lodziarnie
Przemysł cukierniczy
Przemysł lodziarski
Marka
Bellaria
Terravita
Zastosowanie
Dekoracja deserów
Do dekoracji lodów i deserów
Dekoracje
Do wykonywania ozdób z czekolady
Drażerowanie
Do oblewania suszonych owoców, orzechów i bakalii
Drip cake
Do oblewania tortów w stylu drip cake
Funkcja barierująca
Zabezpiecza wafel lodowy przed migracją wilgoci
Masa lodowa
Jako dodatek smakowy do rozpuszczania w masie lodowej
Masy kremowe
Dodatek do mas i kremów na bazie śmietany czy mascarpone, stosowanych do przekładania tortów, ciast i rolad
Musy i ganasze
Składnik musów i ganaszy do nadziewania i przekładania wyrobów cukierniczych
Oblewanie
Do oblewania po wypieku wyrobów cukierniczych i piekarskich
Oblewanie lodów
Do oblewania lodów impulsowych
Po wypieku
Do nadziewania na zimno po wypieku
Praliny
Do formowania pralin, batoników i tabliczek z nadzieniami oraz figurek z czekolady
Przekładanie ciastek
Do nadziewania i przekładania ciastek, wafli, makaroników itp.
Straciatella
Dodatek do mas lodowych w lodach typu straciatella
Tabliczki
Do formowania tabliczek i batoników (pełnych i z dodatkami)
Wafle do lodów
Do barierowania wafli lodowych
Wypieki otwarte
Wypieki zamknięte
Nadziewanie po wypieku (na zimno)
Do nadziewania po wypieku gotowych wyrobów cukierniczych i piekarskich
Nadziewanie przed wypiekiem (na ciepło)
Do nadziewania przed wypiekiem wyrobów cukierniczych i piekarskich (wypieki otwarte i zamknięte)
pokaż więcej (12)
pokaż mniej
Benefity
Bez dodatku cukru w składzie
Nie zawiera cukru dodanego
Bez glutenu w składzie
Nie zawiera glutenu dodanego
Przyjazne dla wegan
Nie zawiera dodanych składników odzwierzęcych
Opakowanie
Butelka
Karton
Paletokontener
Wiadro
Worek
Trwałość
10 mcy
12 mcy
16 mcy
18 mcy
24 mcy
3 mce
6 mcy
8 mcy
Przechowywanie
0-5°C
12-18°C
12-20°C
15-20°C
2-16°C
5-18°C
Temperowanie
28-29°C
30-32°C
Upłynnienie
40-45°C
45-47°C
45-50°C
Oblewanie
27-32°C
38-43°C
Krystalizacja
10-15°C
6-14°C
Masa kakaowa
min. 25%
min. 28%
min. 32%
min. 34,5%
min. 38%
min. 45%
min. 48%
min. 49%
min. 55%
min. 56%
min. 60%
min. 70%
min. 77%
pokaż więcej (5)
pokaż mniej
Ekstrakt
min. 58%
min. 65%
min. 66%
min. 69%
min. 70%
min. 72%
Zawartość tłuszczu
min. 25%
min. 27%
min. 28%
min. 29%
min. 30%
min. 32%
min. 33%
min. 34%
min. 35%
min. 36%
min. 48%
min. 50%
min. 55%
min. 56,5%
min. 57,5%
min. 58%
pokaż więcej (8)
pokaż mniej
Płynność
Bardzo wysoka
Niska
Umiarkowana
Wysoka
Lepkość
Bardzo niska
Niska
Umiarkowana
Wysoka
Konsystencja w temperaturze pokojowej
Bardzo mocno smarowna
Półstała
Silnie smarowna
Twarda
Umiarkowanie smarowna
Nie możesz dodać więcej produktów do porównania
Porównaj produkty