Produkty

Wybierz z naszego szerokiego portfolio produkty dostosowane do Twoich potrzeb.
Sprawdź ofertę naszych marek Terravita i Bellaria.

Kremy cukiernicze

Uniwersalność i szeroka paleta smakowa kremów cukierniczych daje profesjonalistom rozległe możliwości ich zastosowań w procesie produkcji.

Mogą być używane bezpośrednio do przekładania wyrobów ciastkarskich i przygotowywania nadzień oraz nadziewania po wypieku wszelkich arcydzieł cukierniczych. Doskonale komponują się w połączeniu ze śmietaną czy mascarpone. Kremy o smaku czekoladowym, mlecznym, toffi, orzechowym oraz kokosowym są rewelacyjnym dopełnieniem każdego produktu cukierniczego.

Filtruj
Filtruj według
Wyczyść wszystkie
Kategoria
Kremy cukiernicze
Sektor
Cukiernie
Przemysł cukierniczy
Marka
Terravita
Zastosowanie
Dekoracja deserów
Do dekoracji lodów i deserów
Masy kremowe
Dodatek do mas i kremów na bazie śmietany czy mascarpone, stosowanych do przekładania tortów, ciast i rolad
Musy i ganasze
Składnik musów i ganaszy do nadziewania i przekładania wyrobów cukierniczych
Po wypieku
Do nadziewania na zimno po wypieku
Praliny
Do formowania pralin, batoników i tabliczek z nadzieniami oraz figurek z czekolady
Przekładanie ciastek
Do nadziewania i przekładania ciastek, wafli, makaroników itp.
Nadziewanie po wypieku (na zimno)
Do nadziewania po wypieku gotowych wyrobów cukierniczych i piekarskich
Benefity
Bez glutenu w składzie
Nie zawiera glutenu dodanego
Przyjazne dla wegan
Nie zawiera dodanych składników odzwierzęcych
Opakowanie
Karton
Trwałość
10 mcy
12 mcy
8 mcy
Przechowywanie
12-18°C
Upłynnienie
40-45°C
Zawartość tłuszczu
min. 28%
min. 29%
min. 30%
min. 32%
min. 33%
min. 34%
Konsystencja w temperaturze pokojowej
Półstała
Twarda
Nie możesz dodać więcej produktów do porównania
Porównaj produkty