Najwyższa jakość i wysoka wydajność naszych polew gwarantuje doskonałe efekty w pracy przy wyrobie profesjonalnych produktów cukierniczych.
Cienka, chrupiąca i satynowa warstwa, którą tworzą polewy, zadowoli najbardziej wymagających klientów. Idealna krystalizacja i różnorodność smaków – kakaowy, toffi oraz mleczny, sprawia, że nasze polewy cukiernicze są cenione przez profesjonalistów.
Filtruj
Filtruj według
Wyczyść wszystkie
Kategoria
Polewy cukiernicze
Sektor
Cukiernie
Lodziarnie
Przemysł cukierniczy
Przemysł lodziarski
Marka
Terravita
Zastosowanie
Dekoracje
Do wykonywania ozdób z czekolady
Drażerowanie
Do oblewania suszonych owoców, orzechów i bakalii
Masy kremowe
Dodatek do mas i kremów na bazie śmietany czy mascarpone, stosowanych do przekładania tortów, ciast i rolad
Oblewanie
Do oblewania po wypieku wyrobów cukierniczych i piekarskich
Praliny
Do formowania pralin, batoników i tabliczek z nadzieniami oraz figurek z czekolady
Straciatella
Dodatek do mas lodowych w lodach typu straciatella