Produkty

Wybierz z naszego szerokiego portfolio produkty dostosowane do Twoich potrzeb.
Sprawdź ofertę naszych marek Terravita i Bellaria.

Polewy cukiernicze

Najwyższa jakość i wysoka wydajność naszych polew gwarantuje doskonałe efekty w pracy przy wyrobie profesjonalnych produktów cukierniczych.

Cienka, chrupiąca i satynowa warstwa, którą tworzą polewy, zadowoli najbardziej wymagających klientów. Idealna krystalizacja i różnorodność smaków – kakaowy, toffi oraz mleczny, sprawia, że nasze polewy cukiernicze są cenione przez profesjonalistów.

Filtruj
Filtruj według
Wyczyść wszystkie
Kategoria
Polewy cukiernicze
Sektor
Cukiernie
Lodziarnie
Przemysł cukierniczy
Przemysł lodziarski
Marka
Terravita
Zastosowanie
Dekoracje
Do wykonywania ozdób z czekolady
Drażerowanie
Do oblewania suszonych owoców, orzechów i bakalii
Masy kremowe
Dodatek do mas i kremów na bazie śmietany czy mascarpone, stosowanych do przekładania tortów, ciast i rolad
Oblewanie
Do oblewania po wypieku wyrobów cukierniczych i piekarskich
Praliny
Do formowania pralin, batoników i tabliczek z nadzieniami oraz figurek z czekolady
Straciatella
Dodatek do mas lodowych w lodach typu straciatella
Benefity
Bez glutenu w składzie
Nie zawiera glutenu dodanego
Przyjazne dla wegan
Nie zawiera dodanych składników odzwierzęcych
Opakowanie
Worek
Trwałość
12 mcy
18 mcy
Przechowywanie
12-20°C
Upłynnienie
45-50°C
Oblewanie
38-43°C
Krystalizacja
10-15°C
6-14°C
Zawartość tłuszczu
min. 34%
min. 35%
Płynność
Umiarkowana
Lepkość
Umiarkowana
Nie możesz dodać więcej produktów do porównania
Porównaj produkty