Produkty

Wybierz z naszego szerokiego portfolio produkty dostosowane do Twoich potrzeb.
Sprawdź ofertę naszych marek Terravita i Bellaria.

Kremy termostabilne

Używane do prawdziwych arcydzieł cukierniczych. Kremy dla profesjonalistów z branży – rzemieślników i dla przemysłu spożywczego.

Przeznaczone do produkcji wypieków zamkniętych, otwartych lub półotwartych. Nasze kremy o smaku orzechowym lub czekoladowym nawet po wypieku zachowują wszelkie walory smakowe oraz swoją pierwotną, aksamitną konsystencję. Można je mrozić przed wypiekiem i po wypieku. Ich zastosowanie jest doskonałym udogodnieniem podczas profesjonalnej produkcji cukierniczej.

Filtruj
Filtruj według
Wyczyść wszystkie
Kategoria
Kremy termostabilne
Sektor
Cukiernie
Przemysł cukierniczy
Marka
Bellaria
Zastosowanie
Dekoracja deserów
Do dekoracji lodów i deserów
Masy kremowe
Dodatek do mas i kremów na bazie śmietany czy mascarpone, stosowanych do przekładania tortów, ciast i rolad
Oblewanie
Do oblewania po wypieku wyrobów cukierniczych i piekarskich
Wypieki otwarte
Wypieki zamknięte
Nadziewanie po wypieku (na zimno)
Do nadziewania po wypieku gotowych wyrobów cukierniczych i piekarskich
Nadziewanie przed wypiekiem (na ciepło)
Do nadziewania przed wypiekiem wyrobów cukierniczych i piekarskich (wypieki otwarte i zamknięte)
Benefity
Bez glutenu w składzie
Nie zawiera glutenu dodanego
Przyjazne dla wegan
Nie zawiera dodanych składników odzwierzęcych
Opakowanie
Wiadro
Trwałość
12 mcy
Przechowywanie
15-20°C
Zawartość tłuszczu
min. 29%
min. 30%
Konsystencja w temperaturze pokojowej
Bardzo mocno smarowna
Nie możesz dodać więcej produktów do porównania
Porównaj produkty