Polewy cukiernicze Terravita: szerokie spektrum zastosowań

Razem z naszym ambasadorem marki, mistrzem cukiernictwa Pawłem Mieszałą, przygotowaliśmy warsztaty szkoleniowe, podczas których główną rolę odegrają polewy cukiernicze Terravita. Odkryjemy całe spektrum zastosowań polew cukierniczych, także w obszarach tradycyjnie zarezerwowanych dla czekolady.

KIEDY:
04.10.2024 (piątek) / godz. 9.00-16.00
W dniu warsztatów prosimy o przybycie 15 minut wcześniej, aby dokonać obowiązkowej rejestracji na szkolenie.

POZNASZ W PRAKTYCE:
– Technikę zamszowania z wykorzystaniem polewy cukierniczej
– Technikę wykonania lustrzanej glazury na bazie polewy cukierniczej

FORMA SZKOLENIA:
warsztaty praktyczne przy stanowiskach

DLA KOGO:
– technolodzy
– cukiernicy
– osoby mające bezpośredni kontakt z klientem

CO ZAPEWNIAMY:
• 12 w pełni wyposażonych stanowisk / po 2 os. przy stanowisku
• 7 h szkolenia (w tym 30 minutowa przerwa na lunch)
• wysokiej jakości surowce marki Terravita oraz pozostałe produkty niezbędne do szkolenia • wydrukowany skrypt z recepturami wykonywanymi podczas szkolenia
• dostęp do filmów szkoleniowych
• certyfikat potwierdzający udział w szkoleniu
• lunch oraz poczęstunek (kawa, herbata, napoje)
• fartuch, który po szkoleniu uczestnik zabiera ze sobą
• bezpłatny parking
• zniżkę na hotel 3* (opcjonalnie)

POZNAJ PROWADZĄCEGO SZKOLENIE:
Paweł Mieszała jest Mistrzem Polski i Świata w Cukiernictwie z ponad 30-letnim doświadczeniem zawodowym. Uczestniczył w prestiżowych konkursach, takich jak Puchar Świata Cukierników w Lyonie oraz Mistrzostwa Świata Cukierników w Mediolanie. Jest jednym z najbardziej uznanych i cenionych cukierników w Polsce. Swoje umiejętności zdobywał na całym świecie, m.in. we Francji oraz Belgii. Dla wielu pokoleń cukierników jest mistrzem i szkoleniowcem, dzięki któremu zdobywali nagrody i osiągali sukcesy w branży. Na co dzień jest zaangażowany

w rozwijanie swoich cukierni „Pawlova” w Luboniu oraz kultowej „Kawiarni Kociak” w Poznaniu, której tradycja sięga aż 1962 roku. Jak sam mówi: „Tradycja jest bardzo ważna i cały czas staram się ją zachowywać, ocalać. To ważne nie tylko dla mnie, ale i dla następnych pokoleń”.

JEŚLI POTRZEBUJESZ HOTELU PRZED SZKOLENIEM:
Mamy dla Ciebie zniżkę w 3* Hotelu Campanille

Al. marsz. J. Piłsudskiego 27, 90-318 Łódź
Hotel znajduje się 800 m od Szkoły Ashanti. Przed Szkołą dostępny jest bezpłatny parking.

Uwaga: aby zarezerwować pokój ze zniżką prosimy o rezerwację wyłącznie mailowo na adres lodz@campanile.com oraz dołączenie potwierdzenia rejestracji na szkolenie. Zniżka nie przysługuje rezerwacjom realizowanym przez stronę hotelu lub w serwisach pośredniczących, np. booking.com. Zniżka jest jednorazowa i obowiązuje wyłącznie w terminie wydarzenia, w którym uczestnik bierze udział.

Cena szkolenia:
1000 zł netto / os.
Terminy:
Adres:

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej ASHANTI

ul. H. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź

Zapisz się
Cena szkolenia:
1000 zł netto / os.
Terminy:
Adres:

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej ASHANTI

ul. H. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź

Zapisz się

Zapisz się na szkolenie

    Termin

    Nie możesz dodać więcej produktów do porównania
    Porównaj produkty