Monoporcja brzoskwiniowa – zamszowanie

Już jest! Pierwszy film z naszego cyklu szkoleniowego: Poznaj szerokie spektrum zastosowań Polew Cukierniczych Terravita.

Nasz ambasador marki, mistrz cukiernictwa Paweł Mieszała, pokaże Wam różne tipy i sekrety cukiernicze.

Z filmu szkoleniowego dowiesz się m.in.:

  • W jakiej temperaturze podgrzewać Polewę Białą Terravita?
  • Jakich barwników używać do zamszu z polew cukierniczych Terravita?
  • Jak wykonać przejście kolorystyczne podczas zamszowania?
  • Dlaczego monoporcje powinni być obowiązkową pozycją w Waszej ofercie?

Nie przegap tej inspirującej okazji!

ZOBACZ FILM (kliknij): ZAMSZOWANIE MONOPORCJI ZAMSZEM NA BAZIE POLEWY BIAŁEJ TERRAVITA

Cały przepis na „Monoporcję brzoskwiniową z zamszem z Polewy Białej Terravita”
dostępny w recepturach.

Nie możesz dodać więcej produktów do porównania
Porównaj produkty